Råmanus 2.0

25.04.2019 kl. 11:56


Det blev inget lugnt och skönt påsklov för min del, men det betyder inte att jag inte haft roligt! Efter att ha fått feedback på romanen strax innan påsk stod det klart att jag ska lämna in hela råmanuset till handledaren... idag. Eller om några dagar om jag inte får ihop det, men jag har alltså jobbat en hel del med råmanuset under påsken så det lutar lite mot att jag skickar in det idag.

Det betyder förstås inte att boken är färdig. Men jag har den senaste veckan bearbetat, flyttat runt och ändrat i materialet, så nu börjar helheten bli bättre, helt enkelt. Ett råmanus 2.0 som jag vågar låta andra läsa, i sin helhet. 

De kommentarer jag får senare i vår kommer påverka hur jag bearbetar och redigerar berättelsen sen i sommar. Men jag håller fast vid att det finns mycket i den här berättelsen som jag tycker om och jag tror att som råmanus är texten faktiskt i rätt bra skick. Men nu i sommar vill jag få det skrivet så bra jag bara kan. 

Jag har några scener jag vill skriva om och fixa ännu idag innan jag skickar iväg råmanuset. Men efter det kommer jag nog behöva pausa lite. Inte mycket, men lite. Återhämta mig och ställa in hjärnan på mer redigering.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer