Det går bra nu, del 2

18.04.2019 kl. 14:44


Eftersom jag varit busy, busy, busy med översättningsjobb har det inte blivit mycket bloggande. Men, ja, vad ska jag säga? Peppar, peppar, ta i trä - för här går det mesta ännu riktigt smidigt.

Två minuter efter att jag publicerat mitt förra inlägg så fick jag ett mejl där jag blev meddelad att jag fått ännu ett stipendium! Två stipendier för min roman - min roman som inte ens är färdig - har det alltså blivit den här våren och det resulterar i en skrivsommar. Så jävla härligt!

Idag har jag fått feedback på min senaste inlämning till Författarskolan och jag kände liksom redan imorse att något... skiftade. Som om naturen vänt blad (det är nästan sommarvärme i Åbo idag) och som om jag får göra det också. Nu efter att ha fått feedback och nya mål att ta sikte på så känns det som om bearbetningen av romanen börjar på allvar. Det är spännande, för tack vare dagens feedback ser jag plötsligt vad den här boken kunde bli. Vart den kanske varit på väg hela tiden men jag har varit för blind för att se det.

Ja, ja. Det går bra. Jag är glad och lycklig. Det kommer bli en fantastisk sommar. 

Om nån känner för att rain on my parade kan jag hänvisa er till refrängen i Lily Allens låt Fuck You. Hah. Bye.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer