Supervecka!

28.08.2018 kl. 15:21


Den här veckan tänker jag få saker och ting gjorda! Det ska bli en supervecka. Nya tag, yada yada.  

Avhandlingen har ofrivilligt fått vila lite eftersom jag tänkte jag skulle sluta dricka kaffe, men tji fick jag. Inget kaffe = inget gjort. Så nu är det kaffe som gäller igen och jobbet har fått ny fart. Och tur är väl det. Jag har ett schema som inte tillåter att jobbet står stilla - det är ju meningen jag ska skriva klart nu. 

Dessutom har jag sedan förra veckan återupptagit mina skrivrutiner om att skriva varje vardagskväll kl. 21. Det blev lite segt här i augusti, men nu när hösten är på intågande är det dags att spika rutinerna igen. 

Och på fredag börjar Författarskolan! Så hur kan den här veckan inte bli helt super? Hela hösten kommer bli så bra, så bra. Mycket jobb, men bra, helt säkert. 


Älskar min I can't adult today-mugg <3  

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag och jag är en 28-årig litteraturälskare som jobbar på min doktorsavhandling i litteratur vid engelska språket och litteraturen vid ÅA. Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

 

P.S. Älskar NaNoWriMo! På deras sida hittar ni mig som Abrandnewname