Semester i Österbotten

11.06.2018 kl. 15:31


Det kan bli lite dåligt med blogginlägg den närmaste tiden. Jag har nämligen tagit två veckor ledigt och kommer vara på språng största delen av tiden. Just nu befinner jag mig i Österbotten. Det är soligt, miljontals med flugor och någon springer ut eller in i huset hela tiden och hunden (som också är med hit) skäller precis varje gång någon öppnar dörren. 

Här finns också två katter: Doris och Findus. Findus är en skraj frass som håller sig gömd medan hunden är här. Doris är däremot redo för strid varje gång hunden kommer för nära. Hon är den som attackerar, men också den som har ett och annat att säga till om mitt skrivande. 

Så här är jag nu och skriver så fort det är lite lugn och ro i huset. Jag har fått ihop en dikt jag börjar känna mig rätt så nöjd med, så ska se om jag skickar iväg den för att försöka få den publicerad någonstans.

Det är semester och jag försöker pausa upp med allt, men skrivandet kommer det aldrig bli paus med. Aldrig mer. För när jag skriver kreativt är den enda gången jag faktiskt känner mig till ro och känner mig som mig själv. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com