Sommarens skrivmål

04.06.2018 kl. 13:32


Det är drygt två veckor sen jag satte punkt för råmanuset till Professorn. Och på bara två veckor hann jag tappa bort mig själv och mitt skrivande. Att inte riktigt veta vad som skulle komma näst och vad jag skulle planera in till sommaren fick hjärnan att slå slint. 

Men i går kollade jag som hastigast igenom råmanuset. Det såg inte så farligt hemskt ut. Inte för att vara första versionen. Och det sporrade mig att göra upp skrivmål åt mig för sommaren!

I juni blir det inget märkvärdigt, jag ska fortsätta att fundera på min diktsamling och skriva ner idéer till den där universumromanen.

Men i juli tror jag det blir Camp Nano igen och då ska jag ta och redigera Professorn. Inga stora omskrivningar, men läsa igenom och fixa så att det hänger ihop helt okej. Tänkte nämligen göra de större omskrivningarna (eller vad råmanuset nu kan tänkas behöva) senare i höst. 

I augusti är jag tillbaka med dikterna och planering av universumromanen. Då blir det också skrivkurs med ÅLF, så det är lite öppet med vad jag fokuserar på. 

Ja, och sen är det ju höst och då bollar jag vidare på alla tre projekt: Professorn, diktsamlingen och nya romanen. 

Inga spikade skrivmål, inte egentligen. Det finns rum för andra planer och andra mål. Men det här är en början och det känns bra.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer