Tacka vet jag främlingar på nätet! #CampNano

20.04.2018 kl. 14:17


Jag är nästan ikapp med mitt Camp Nano-skrivande. Det har gått bra vissa dagar, sämre andra. Men det är bara en dag (hittills) jag inte skrivit nåt alls, så det är ju en vinst det med. Att skrivandet är så pass regelbundet.

Det hjälper förstås att jag har en kompis i Brasilien som vill skriva med mig varje vardagskväll. Det hjälper också att jag blivit del av Instagrams skrivcommunity. Det flödar kärlek för skrivandet på mitt instakonto. Från mig, från andra.

Mina bilder är mest av te- och kaffemuggar och texterna därtill är om mitt skrivande. Bra så. Det hjälper att ibland få pepp utifrån, även om det är från främlingar på nätet. 

Att prata om skrivandet är ju lite... pinsamt? Men det går lättare. Instagram har hjälpt. Höstens estradpoesikurs hjälpte massor den med. Att läsa upp ens egna texter. Jisses. Skräcken. Men hejaropen var och är guld värda. 

Jag ska skriva ikapp till Camp Nano i dag. Allra senast i morgon. Sen ska jag fixa ett försprång. En vän kommer och hälsar på lagom till Vappen, så då blir det inte mycket skrivande de två sista dagarna av april. Och jag vill nå mitt mål om 35 000 ord inom den här månaden.

Jag tror jag kan nå det. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer