Inför *Camp NaNoWriMo*

26.03.2018 kl. 13:34


I år tänker jag för första gången pröva på Camp NaNoWriMo. Jag har fyra år av NaNoWriMo (en utmaning där man skriver 50 000 ord/en roman inom november) bakom mig och november kommer nog förbli lite av en favoritmånad för mitt skrivande tack vare det, men nu i april tar jag mig an ytterligare en utmaning!

Camp Nano är speciellt bra eftersom man får sätta sina egna mål, både gällande skrivande och redigering. Mitt mål för april blir att skriva klart roman nummer 2, även kallad Professorn. Helt galet att det som mest var en idé i december redan nu är ett halvt manuskript! Och i april tänker jag alltså skriva klart. Det går att delta i Camp Nano i juli också, så då kanske jag satsar på att redigera Professorn. Skoj!

Camp Nano är alltså ett virtuellt skrivläger där man blir tilldelad/går med i en grupp andra skribenter, en cabin, och ja... Sen vet jag inte riktigt. Det är ju ändå första gången jag är med så jag tänker testa mig fram lite. Däremot har jag turen att få vara med en i cabin med en fantastisk grupp skrivande människor som jag träffat på Instagram, så jag ser fram emot den gemenskap vi kommer ha. Jag tror det blir ett bra stöd, mycket pepp och många heja-rop. 

Camp Nano börjar på söndag, första april, så än hinner du med om det här låter intressant! T.ex. är det perfekt för dig som har ett påbörjat skrivprojekt och vill ta tag i skrivandet/redigerandet. 

Själv ser jag fram emot Camp Nano i april nästan lika mycket som NaNoWriMo i november. Bara några dagar kvar nu..!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer