Fire and fury

Publicerad 13.02.2018 kl. 14:07


Ibland har jag ett blint raseri som styr min kreativitet, min inspiration och min redigeringsprocess. I skrivandet, jobbet och det personliga. Jag är snabb att radera och omvärdera. Jag uppskattar det som kommit före, men i slutändan har jag alltid blicken framåt. 


Just nu i min avhandling jobbar jag med en karaktär som tagits bort ur ett manuskript. Spåren av henne finns kvar i tidigare versioner, men i slutresultatet är hon borta. Författaren insåg att hon inte hade någon roll att spela i berättelsen. 

Det påminner mig om livet. Om hur människor finns kvar i minnen, men efter några kapitel, vartefter livet tar nya skeden, så försvinner de. Och någon dag så finns de inte kvar alls. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:


 

Emma Kan är en vardags- och skrivblogg där jag

skriver

och

funderar.
 

Jag är en 28-årig litteraturälskare som jobbar på min doktorsavhandling i litteratur. Bor i Åbo, hemma från Österbotten.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos@hotmail.com

Abrandnewname

Kategorier

Senaste kommentarer