Roman nummer 2

08.02.2018 kl. 13:45


Ja, hur hände det här? Att jag sitter här, skriver ihjäl mig med avhandlingen och plötsligt så jobbar jag också med två romaner? Idén jag fick i slutet av november har etsat sig fast, i januari satt jag och småpetade så pass mycket att jag målat upp ett händelseförlopp, och nu i februari sitter jag här och skriver. Det blir ännu en berättelse och min "veckoslutsroman" (den ska skrivas under veckosluten, det säger väl sig självt) tycks vilja ut i stora världen, dessutom i mycket snabbare takt än "den första stora romanen".

Sablar, hur gick det här till? Här har jag lovat skriva klart min avhandling innan sommaren och nu har jag gått och lovat mig själv två romaner innan sommaren är slut. Ena ska var klar-klar tycker jag, den andra ska ha en början, mitt och slut. Vad hade jag riktigt tänkt göra i höst om jag gör allt jag planerat för i år de sju-åtta första månaderna av 2018? 

Kanske jag sover sen i höst. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: 

Hej!

Emma Kanckos heter jag och när jag skapade den här bloggen kapade jag av några bokstäver så att det inte skulle bli så svårt att hitta hit. Men så blev det ju lite av ett mantra också med "Emma Kan", så nu får jag och alla andra som klickar sig hit truga på sig orden, "Emma Kan, ja, Emma kan nog hon."

Jag är envis, målinriktad och framtida författare. En 28-årig litteraturälskare som jobbar på min doktorsavhandling i litteratur vid engelska språket och litteraturen vid ÅA. Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Abrandnewname

Kategorier

Senaste kommentarer