Tillbaka i jobbrutiner

11.01.2018 kl. 10:47


Det har delvis varit rätt så skönt att komma in i jobbrutinerna igen efter två veckors ledighet. Det har verkat hoppfullt att ta tag i texterna, ögna igenom det jag har producerat och blicka framåt mot det jag ännu ska skriva och fixa. Det är en lång lista med saker att ta itu med ännu, men jag hoppas jag hinner beta av det mesta innan sommaren. 

Fast i dag börjar det nog kännas rätt så tungt. Jag är inne i en skrivperiod. 15 sidor är skrivna den här veckan och så himla mycket redigering är ännu kvar. Jag siktar nu på 20-25 sidor per vecka ett par veckor framöver, jag har nämligen en hel studie att få petat ner i mitt Word-dokument. Jag trodde först att studien skulle bli totalt runt 30-40 sidor. Nu får jag vara glad om den hålls under 75. Materialet var intressantare än jag tänkt och det behövs fler ord till att utveckla mina analyser. 

Jag har tre andra kapitel att hinna med i vår - diskussion, introduktion och avslutande kapitel -  men jag hoppas att kapitlen sammanlagt hålls under 100 sidor. Det får liksom inte bli längre än så. Det blir så fruktansvärt mycket att redigera då. 

Det blir nog mycket kaffe i vår. Så väldigt många koppar kaffe. Men det är okej. Jag gillar att skriva. Och nu ska jag sikta på att skriva klart. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com