Dag 30 #NaNoWriMo

30.11.2017 kl. 14:48


Och så kom jag till slutet av historien. Jag blev själv förvånad, inte främst att jag faktiskt kommit upp i över 70 000 ord på en månad, men också av själva slutet. Det var något helt annat än det jag tänkt. Konstigt hur ens huvudkaraktär kan förvåna en så där på sista sidan, men hur allt ändå verkar hänga ihop, stämma överens. Galet!

Det är den sista november och jag har ett manus att redigera till våren. Jag ser redan fram emot det. Men just nu ska jag ta och fira.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Starkt jobbat! Grattis :)
Angelica Andersson30.11.17 kl. 21:35
Tack! :)
01.12.17 12:28 

Hej!

Emma Kanckos heter jag och jag är en 28-årig litteraturälskare som jobbar på min doktorsavhandling i litteratur vid engelska språket och litteraturen vid ÅA. Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Abrandnewname

Kategorier

Senaste kommentarer