Dag 30 #NaNoWriMo

30.11.2017 kl. 14:48


Och så kom jag till slutet av historien. Jag blev själv förvånad, inte främst att jag faktiskt kommit upp i över 70 000 ord på en månad, men också av själva slutet. Det var något helt annat än det jag tänkt. Konstigt hur ens huvudkaraktär kan förvåna en så där på sista sidan, men hur allt ändå verkar hänga ihop, stämma överens. Galet!

Det är den sista november och jag har ett manus att redigera till våren. Jag ser redan fram emot det. Men just nu ska jag ta och fira.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Starkt jobbat! Grattis :)
Angelica Andersson30.11.17 kl. 21:35
Tack! :)
01.12.17 12:28


 

Emma Kan är en vardags- och skrivblogg där jag

skriver

och

funderar.
 

Jag är en 28-årig litteraturälskare som jobbar på min doktorsavhandling i litteratur. Bor i Åbo, hemma från Österbotten.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Abrandnewname