Dag 1 #NaNoWriMo

01.11.2017 kl. 14:47


Dag 1 med NaNoWriMo. Tänker definitivt skriva mer i dag, men vill först ta en paus och helt enkelt känna mig nöjd. Dagens skrivmål är nått! Det har gått så bra framåt. Det går jättesmidigt nu när jag vet vart berättelsen ska hamna och jag bara måste bygga ut materialet. 

Jag har också prövat på funktionen Word Sprint med en runda på 15 minuter och fick ihop 422 ord. Inte särskilt mycket för en sprint kanske, men jag är nöjd! Det var bra ord jag fick ihop, inte dåliga alls, och jag tror jag kan satsa på lite längre än 15 minuter till näst. Jag hann nämligen just precis komma in i mitt flow när alarmet sa stopp. 

Det finns så mycket som jag gillar med nanowrimo-sidan. Under första halvåret i år så satt jag lekte med Goal Tracker-funktionen en hel del och tack vare den så fick jag ju mitt "noll-manus" till en första version. Och nu känns det som om jag har alla förutsättningar att få ihop en ny version. Fast, det är ju bara 1 november ännu. Mycket hinner hända (och inte hända) på skrivfronten. 

Så ja, dagens statistik (hittills!): 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com