Sömnlösa nätters vulkanutbrott

12.10.2017 kl. 13:30


Börjar känna mig i skick igen, men tycks gå runt med en ilska som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Kanske får jag den invävd i romanskrivandet i november, tills vidare får det bli nätter när det dröjer timmar innan jag somnar eftersom jag i detalj skäller ut olika personer - riktiga och fiktiva, vänner och obekanta. Men hellre så här än att jag har vulkanutbrott och slänger lava i ansiktet på folk. Kanske är det att vara vuxen, att inte låta känslorna bubbla fram för minsta lilla grej. 


Eskilstuna.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:


 

Emma Kan är en vardags- och skrivblogg där jag

skriver

och

funderar.
 

Jag är en 28-årig litteraturälskare som jobbar på min doktorsavhandling i litteratur. Bor i Åbo, hemma från Österbotten.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Abrandnewname