Höstens kurser vid Arbis som jag anmält mig till

23.08.2017 kl. 13:47


För nån vecka sen tänkte jag att kanske jag kunde göra nåt mer i höst. Nåt mer än avhandlingsjobb, forskningsresa till London (om knappt två veckor!) och nanowrimo. Jag började längta efter utmaningar.

Jag har läst Ryska 1 och Ryska 2 via CSK vid ÅA sedan tidigare. Ryska 3 lockade, men jag ville läsa kursen i ett lite lugnare tempo. Så hux flux var jag anmäld till kursen INTERESNO! vid Åbo (finska) Arbis. 

Min finska är inte den bästa, men kursen går varannan vecka, så jag tänker mig att jag hinner reda ut mina språkproblem från lektion till lektion om det så behövs. Nu känns det ändå mest spännande.

Men det var inte tillräckligt. Jag ville ha något mer. Så nu har jag också anmält mig till Estradpoesi, Poetry Slam och Spoken Word vid Åbo (svenska) Arbis.

Den här kursen är jag livrädd för, men förhoppningsvis på ett bra sätt! Jag hoppas jag får tillfälle att bli mer bekväm att stå på scen och presentera material (mitt material!) åt folk. De senaste åren har min scenskräck kommit tillbaka och ibland slår den till så hårt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Och ibland går allt helt okej. Min scenskräck är lite flaky like that. Däremot om allt går vägen med min doktorsexamen så kommer jag ju behöva överleva en doktorsdisputation och då skulle det ju vara trevligt om jag hade lite koll på scenskräcken. Så sist och slutligen finns det säkert mycket jag kan hämta från den här kursen. 

Så en spännande höst minsann! 

Nån annan som är på väg på kurs i höst?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Jag har anmält mig till tre kurser vid svenska Arbis i höst. Vi ses på Estradpoesi, Poetry Slam och Spoken Word!
emmadilemma23.08.17 kl. 20:36
Oj vad kul! Vi ses där!
24.08.17 10:53


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com