Jag hinner nog fucka upp ännu

26.06.2017 kl. 14:20


Lugnt jobbar jag vidare. Det är sommar och det finns pengar på kontot även om jag drömmer om att spendera alltihopa på böcker, vin och resor. Det går trögt med det akademiska, men jag låtsas som att jag har tid, drömmer om ett år till av finansiering, kollar upp mallar till att fixa mitt CV och undrar om det alls ska sluta regna idag. 

Det är måndag och jag undrar vart allt det där cray cray i jag gick och bar på för inte alltför länge sedan tog vägen. Börjar jag äntligen känna mig vuxen, finns det en 40-åring som gömmer sig inom mig? Det känns lugnt i själen, jag fungerar och jag petar vidare på ett romanmanus med bra takt. Det är ju inte den här känslan de skriver om i böcker om tjugo-nånting-åringar. Det är ju inte det här som utspelas på bio och i teveserier. Men kanske är det därför tanken slår mig med jämna mellarum. Jag hinner nog fucka upp ännu. Ännu hinner allt fara åt helvete.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer