Framgång eller förvåning.

20.06.2017 kl. 15:31


I början av januari tänkte jag, blir det här ett år av framgång eller förvåning? Blir det ett år där jag jobbar vidare på mina projekt och ser slutresultatet något annat år eller blir jag förvånad över något oväntat. Att något lyckats. 

Det är en konstig tanke. Ett år innehåller ju mer än tillräckligt av båda. Men i början av januari var jag ännu osäker över hur året skulle se ut, vad jag egentligen skulle ta mig till under de kommande månaderna. 

Nu är jag mest glad och lycklig. Jobbet går framåt, romanskrivandet går framåt. Det blir en tur till London, det blev en tur till Bryssel. Kanske sticker vi till Tallinn en sväng också. Och så blev jag plötsligt gift. Det fanns inte i planerna i början av året. Så helt tillräckligt av framgång och förvåning redan där, nästan halvvägs igenom 2017. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer