Sommarens skrivmål.

16.06.2017 kl. 15:00


Det blev en lång vecka det här med sorgebesked och sjukstuga. Avhandlingsjobbet har verkligen blivit lidande, men jag har försökt hålla humöret uppe med Netflix, skrivande och internationella matmarknaden här i Åbo. 

Förra veckan kom jag i mål med vårens fjärde Goal Tracker på nanowrimo.org och nu har jag planerat in en femte som sommarens skrivmål. Nu är det dags att få det här projektet i mål! Innan sommaren är slut ska min första ordentliga version av manuset vara klart. För att uppnå det så krävs ett ordentligt slut till min berättelse och en slags novell som jag ska ha jobbat in i själva handlingen. Det är rätt så spännande hur sidorna och orden i mitt dokument har ökat under de senaste fem månaderna. Materialet börjar se ut som en riktig roman! 

Mina bildredigeringsskills är inte de bästa, men det är ändå helt kul att plocka ihop ett omslag till min historia. Jag funderar på att använda den här till höstens nanowrimo... Allt med hjälp av Unsplash och Canava.

Med knappa 60 000 ord så känner jag att jag är på god väg. Speciellt när planen är att skriva om allt sen till hösten, förhoppningsvis under Nanowrimo. Jag börjar bli lite besatt av tanken att skriva om texten - den behöver definitivt en ny vinkling - och det är spännande att se hur det hela utvecklas. Till det bättre, hoppas jag. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer