Mitt bloggande, mitt liv.

27.05.2017 kl. 15:49


Ack, det här bloggandet. Det tycks inte bli särskilt mycket sagt här. Det började rätt bra, i januari, som ett av de tusen nyårlöften jag gav i ett tidigare liv. Nu flyter dagar, veckor, förbi och jag får så lite sagt. Så lite skrivet. Här. 

Det fanns en gång en annan blogg. En som startade cirka anno 2007 och som höll igång i flera år, dag och natt. Men den sprattlade till, vände sig på rygg och dog. Kvar finns en minnesplats bara jag själv har tillgång till. Material till någon trögstartad bildungsroman kanske. 

Idag så går livet i en annan takt. Jag känner mig så nöjd, så ofta. Trött ibland på de stora känslorna och planerna till LIVET, men för det mesta är allt bra. Jag har kärlek i mitt liv. Tak över huvudet. Jag skriver och angstar och gråter i förtvivlan över mina texter. Jag absolut älskar det. Jag älskar det så mycket att jag mest håller det till mig själv. Varför skulle någon vilja läsa om hur jävla nöjd jag är? Inte för att allt är perfekt, men det känns lite tabu att få njuta av sitt eget liv. Jante, ni vet. 

Men jag fortsätter. Något inlägg här eller där. Det kan behövas. I väntan på tider där jag känner NU FAN MÅSTE JAG BLOGGA. 

Instagram

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com