Självförtroende.

10.05.2017 kl. 15:04


Hur är det, all good things must come to an end, eller hur? Nå, det blev trögt med jobbet. Igen. Det är redan eftermiddag och ingenting har blivit gjort. Men! Mitt eftermiddagskaffe har inte kickat igång ännu, så lite hopp finns. 

Det är ganska mycket berg-och-dalbana med avhandlingen. Mest hela tiden. Det är svårt att hålla på med ett projekt som ska ta flera år och det är sällan man verkligen märker att man kommit någon vart. Jag kanske prickar av efter varje skriven sida, men de sidorna ska ju redigeras och omskrivas flera varv ännu. Det är ett stort projekt. 

Det är flera stora projekt på gång nu. En massa jobb och saker att klura ut, men som inte får bli avprickade på flera månader ännu. Jag lever konstant med tanken "Hur blir det 2018? Hur blir det 2019?". Jag spenderar mycket tid i framtiden.

Fast kanske är det helt okej. Så länge jag klarar av det och mår bra. Visst sliter det lite på det mentala ibland, men jag vill tro att det självförtroende jag byggt upp de senaste åren börjar vara så pass stabilt och starkt att jag klarar av det. Med och utan motgångar. Jag vill kunna tro att jag är starkare nu än någonsin förr. Jag tror det. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com