Små steg framåt.

21.04.2017 kl. 10:34


Det hjälper att ha flera mindre mål. Hittills i år har jag skrivit och redigerat nästan tre gånger så mycket som jag planerade i början av januari. Med 14 000 ord åt gången tar jag mig framåt med romanarbetet. Det är ganska skönt att ha det som omväxling till det galna avhandlingsarbetet. 

Jag hoppas jag kommer kunna öka på takten ännu litegrann och komma igenom manuskriptet innan NaNoWriMo i höst. Då hoppas jag nämligen kunna skriva om hela manuskriptet och ändra på tonläge och perspektiv. Förstås skulle det ju vara bra om jag blev klar med den här redigeringen/det här skrivandet redan tills i sommar. Då kunde jag ju ta en paus och lägga materialet åt sidan lite. Men vi får se. Jag har trots allt annat på gång också. 

Såna här små screenshots samlar jag på mig. Ett efter ett ska jag kunna pricka av mina mål på 14 000 ord. 


Om du funderar NaNoWriMo-utmaningen i november, men den verkar för tuff, så rekommenderar jag "Goal Trackers"-funktionen på nanowrimo.org. Egna mål, egen tidtabell. Men statistiken är minst lika kul att följa med, och för mig är det fantastiskt sporrande.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer