Tidsplanering

27.03.2017 kl. 11:17


Alltså, måndagar... Jag brukar ha så stora planer men aldrig lär jag mig. Nu har hela förmiddagen gått förbi och jag har inte ens öppnat upp mitt dokument med kapitlet jag ska gå igenom. 

Jag jobbade en hel del under helgen och hade bra takt på både lördag och söndag. Fick gjort en hel del faktiskt. Tanken var ju att jag skulle hinna ikapp och kanske till och med få ett litet försprång så att jag kunde jobba hårt i början av veckan och sedan skicka in allt med ro till fredag.

Men nu tänker hjärnan, Sod it, inte behöver jag stressa ännu. Nej. Nej, det var inte planen heller, hjärnan. Planen var att jag skulle slippa stressen om jag bara faktiskt gjorde mitt jobb som vanliga människor gör in i veckorna så att jag inte skulle behöva köra sista-minuten-panik på fredag-lördag-söndag och lämna in allt först på måndagen därpå då jag egentligen behöver sätta igång med den veckans jobb...

Alltså. Tidsplanering är oftast ett av mina trumfkort, men ja... Måndagen efter att sommartiden börjat är ju ingen höjdare.  

Åtminstone finns det ju kaffe med extra mycket mjölk och socker. Och så känns ju bloggen sådär lagom vårig. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com