Leker med skrividéer

14.03.2017 kl. 12:41


Förutom den där romanen jag pysslar med så har jag ju jämt och ständigt nya idéer till andra historier. Berättelser som kunde bli romaner men som lämnas åt sitt öde efter att jag skrivit ner de väsentligaste grundstenarna. De samlas där i mina olika "notebooks" i min Evernote-app och väntar på att bli ordentligt nerskrivna. 

Fast nu leker jag lite med tanken att utveckla några av de där berättelserna och göra om dem till noveller. Få ihop en novellsamling. Kanske något jag kunde fixa till höstens nanowrimo? Det är knappast för tidigt att börja planera novembers stora skrivpass för ibland är det bara skrivandet som känns vettigt, produktivt och verkligt inspirerande. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer