Jobba, jobba, jobba

13.03.2017 kl. 14:09


Det blev en liten bloggpaus. Det har varit mycket jobb på sistone eftersom jag siktar in mig på att skicka iväg ett gigantiskt text-paket åt min handledare till min deadline. Senast vi hade möte bestämde vi inte vad jag skulle skicka in eller ens något visst datum när jag har deadline, men vi kom överens att jag skulle skicka "nåt" till "slutet av mars". Jag blev väl lite väl inspirerad så nu sitter jag är och inser att jag kanske planerat in lite väl mycket. 

Men det är också roligt att se arbetet gå framåt med stormsteg. Stressigt, tungt och tröttsamt - ja. Men riktigt, riktigt roligt också. Och en positiv bieffekt är att jag också är mer inspirerad till att skriva kreativt, så det har blivit en hel del på den fronten också. 

Fast på torsdag tar jag paus! Då flyger jag iväg till Bryssel för att hälsa på en av mina käraste vänner. Vi har inte planerat så mycket, vilket känns helt perfekt. Jag vet bara att vi ska shoppa och äta kaka. Hur bra blir inte det? 

Så nu är planen att jobba hårt så att jag med gott samvete kan ta mig ett försenat sportlov i några dagar. So far so good!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:


 

Hej!

Emma Kanckos heter jag.

29-årig litteraturälskare som skriver skönlitterärt.

Jobbar med översättning och jobbar på en doktorsavhandling.

Bor i Åbo, är hemma från Pedersöre.

 

Min svärmorssvit vann mig andra pris i Arvid Mörne-tävlingen 2018!
Läs dikterna här

Jag går Författarskolan 2018-2019.

Jag är medgrundare till skrivgruppen Fabriksförfattarna.

Här finns jag på Instagram.

Välkommen!

- Emma

emmakanckos (at) hotmail.com